Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ 3 izbový, moderne a útulne rekonštruovaný byt v obľúbenej lokalite Mesta Komárno na Hviezdoslavovej ulici.

Ulica: Hviezdoslavová
Obec: Komárno
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
92 500 €

Popis nehnuteľnosti

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ moderný, vkusne a elegantne prerobený 3 izbový byt na Hviezdoslavovej ulici.

Tento úžasný  byt s celkovou výmerou 69 m2 sa nachádza v obľúbenej lokalite Mesta Komárno na zvýšenom prízemí osemposchodového zatepleného obytného domu.

Dispozičné riešenie bytu : predsieň, komora, kuchyňa, obývačka, loggia, spálňa, detská izba , kúpeľňa s toaletou.
Nehnuteľnosť prešla celkovou, profesionálne a dôkladne prevedenou rekonštrukciou, pri ktorej sa naozaj myslelo na všetko. Po vstupe do bytu cítite ozajstnú rodinnú atmosféru a tento byt vo Vás určite zanechá nejakú stopu. Nič nemusíte v tomto byte riešiť, len si ho užívať !
V prakticky navrhnutej kuchyni nájdete moderné vstavané spotrebiče, ktoré dodajú kuchyni moderný a štýlový vzhľad. Všetky zabudované skrine v byte zostávajú. V izbách sa nachádza bezbariérová laminátová podlaha. V kuchyni, v predsieni a v kúpeľni praktická dlažba. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami. Vchodové dvere bezpečnostné. V kúpeľni je nainštalovaný bojler na ohrievanie vody, ktorý Vám umožní znížiť náklady na bývanie. Ďalšou výhodou bytu je veľká loggia, kde sa budete určite dobre cítiť. Schodište čisté, slušní susedia, ktorým záleží na korektných medziľudských vzťahoch. O multimediálnu zábavu sa stará optické pripojenie. K bytu patrí aj priestranná pivnica s výmerou cca 25 m/2. Pár metrov od bytového domu sa nachádza škola, škôlka, stredná škola, obchody, lekáreň, potraviny a taktiež  prekrásna príroda, mŕtve rameno Váhu, ktoré je ideálnou voľbou na oddych po celý rok. 

Prečo práve tento byt? Byt je ideálny ako investícia za účelom bezproblémového  prenájmu. Byt je tiež vhodný pre mladý pár vďaka nízkym režijným nákladom. Alebo pre starších ľudí kvôli dobrej mobilite a prístupu.

Cena: 92 500 Eur

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Ohľadne ceny bytu dohoda možná!!

Kedykoľvek Vám umožním obhliadku bytu. Volajte na tel.č. 0905338232

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
69 m2
Zastavaná plocha:
69 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
7
Celková plocha:
69 m2
Plocha loggie:
6 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
25 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Erika Moravcová

Erika Moravcová

Osobný maklér - Komárno a okolie

  • Slovensky
  • Magyar

Komárno a okolie

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti