Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ Rodinnú vilu v rekreačnej oblasti pri Dunaji Moča!

Ulica: Süttovská promenáda
Obec: Moča
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
356 000 €

Popis nehnuteľnosti

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ Rodinnú vilu v rekreačnej oblasti pri Dunaji Moča!

Rodinný Dom nachádzajúci sa na tichom lukratívnom mieste brehu Dunaja, v zástavbe nových domov a penziónov v rekreačnej zóne obce Moča - Sütská

Promenáda s nádherným výhľadom na Dunaj a jeho okolie, možnosťou kotvenia motorovým člnom a jachtou v blízkosti reštaurácii na Dunaji. 
Dom je pred dokončením – nekolaudovaný, bez zariadenia – kúpeľní, WC a kuchyne, bez dlažby (okrem terás) a náteru stien. Pozostáva z troch podlaží celkom cca 500m2 na pozemku o výmere 1453m2. 

Prvé nadzemné má cca 200m2 + 30m2 krytá arkáda. Jej využiteľnosť je rôznorodá, napr. od fitnes, umiestnenie pingpongového alebo biliardového stola až po podnikateľské účely. Z 1 nadzemného podlažia vedie schodište na 2 nadzemné podlažie, ktoré má ešte okrem schodiska dva vchody – južný (od Dunaja) a severný (od obce Moča). 

Druhé nadzemné 100m2 + 2 x terasy cca 50m2 s orientáciou – Juh a Sever. Pozostáva z otvorenej vstupnej haly obývačky - priestor pre kuchyňu s výhľadom na Dunaj, jedálne v časti veže, hosťovskej izby s výhľadom na Dunaj, práčovne - kúpeľne a WC. 

Tretie nadzemné 100m2 + 2x terasy cca 50m2 s orientáciou – Juh a Sever. Pozostáva z dvoch rovnakých (detských)izieb, jedna s orientáciou východ – juh (Dunaj), druhá s orientáciou západ – juh (Dunaj), spálňa orientáciou na Juh (Dunaj) a spoločnú terasu s detskými izbami orientovanú na Juh(Dunaj), pracovná miestnosť - časť veže orientovaná na Sever – Východ – Juh (výhľadom na Dunaj), šatník, kúpeľňa, WC a terasa s orientáciou na Sever. 
K objektu pôvodne bol navrhnutý bazén 4 x 6 m, ktorý mal byť vsadený do ešte neexistujúcej terasy, ktorá mala byť súčasťou severnej časti budovy. Základy terasy a bazénu sú hotové. 
Prístup k vchodovým dverám zo severnej časti budovy je potrebné dostavať aspoň časť zadnej terasy zo schodmi objímajúce časť veže, aj keby budúci majiteľ nemal v záujme bazén dostavať .  

Vykurovanie je elektrické podlahové - (2 a 3 nadzemné). Regulácia miestností je možná cez termostaty, ktoré sú v každej jednej miestnosti zvlášť. 
Na 1 nadzemnom podlaží možnosť vykurovania napr.. keramickými kachľami (alebo iným spôsobom) napojením na komínový systém Schiedel D160. 
Na 2 nadzemnom podlaží je možnosť napojenia prídavného vykurovania – dekoračného napr.. krbu  na systém Schiedel D200. Svetelné obvody – vývody sú navrhnuté ako zvlášť nočné – orientačné, základné a cielené bez svietidiel okrem južných terás, kde sú osadne LED svietidlá do podlahy a stien. Zásuvkové obvody sú maximálne členené. TV-SAT a TF zásuvky sú v každej jednej izbe na každom jednom podlaží, aj na 1 nadzemnom. Satelit so 6-mi hlavicami je namontovaný. 
Rozvody video vrátnika sú privedené k južnému aj severnému oploteniu možnosťou obsluhy z  2 a 3 nadzemného podlažia. Kabeláž zabezpečovacieho zariadenia je vyvedená na všetkých troch podlažiach. Voda je zabezpečená cez vŕtanú studňu (bez vodného čerpadla a šachty) a verejný vodovod zo šachtou (ešte bez napojenia). Obi dva obvody v účtujú do budovy na 1 nadzemné podlažie. Kanalizácia je vyvedená k oploteniu Sever. Dom je napojený el. káblom CYKY 5C x 16 z južnej časti oplotenia. Predaj len vážnym záujemcom ktorý sa vedia stotožniť filozofiou a duchom staviteľa - predajcu. 

Cena 395 000 + dohoda!

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Celková plocha:
500 m2
Úžitková plocha:
380 m2
Plocha pozemku:
1453 m2
Zastavaná plocha:
200 m2
Podlahová plocha:
300 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
5
Plocha balkóna:
30 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
nie
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Terasa:
áno - 2
Terasa plocha:
80 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Réka Kiss Péntek

Réka Kiss Péntek

Osobný maklér - Komárno a okolie

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti