Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Zaujímavá investičná príležitosť!! Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ pozemok pri hraničnom priechode CZ-SK blízko Trenčína!!

Ulica: Hlavná
Obec: Drietoma
Okres: Trenčín
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Poľnohospodárske a lesné pozemky
123 €/m2
Cena na vyžiadanie

Popis nehnuteľnosti

DOBRÁ INVESTÍCIA!! Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ pozemok pre investorov pri hraničnom priechode CZ-SK blízko Trenčína!! Táto ponuka je pre tých, ktorí hľadajú možnosť alebo investičnú príležitosť napr. pre otvorenie novej čerpacej stanice, alebo TIR parkoviska, atď..

Pozemok - orná pôda - len pár kilometrov od hraničného priechodu, v obci Drietoma - Vám túto možnosť priam odporúča. Za týmto pozemkom sa nachádza fungujúca reštaurácia, salaš.
Všetky IS sa nachádzajú veľmi blízko.

Pozemok má 2718 m2 a je v súkromnom vlastníctve. 

Cena na vyžiadanie!

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
2718 m2
Plocha pozemku:
2718 m2
Inžinierske siete:
blízko

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Anett Žideková

Ing. Anett Žideková

Osobný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti