Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

CYPRUS - Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ prekrásne apartmány kde sa budete cítiť ako v tropickom raji! Dovolenkujte vo svojom alebo zarábajte z prenájmu !!!!

Ulica: Severný Cyprus
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie
75 000 €

Popis nehnuteľnosti

CYPRUS - Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ! Skvelá investičná príležitosť , či už ide o príjmy z prenájmu alebo zhodnotenia kapitálu. Váš nový domov sa nachádza na severnom Cypre!

Aphrodite Wellness je nový projekt, ktorý sa momentálne  stavia priamo na piesočnatej pláži neďaleko mesta Guzelyurt. Budúci majitelia tejto nehnuteľnosti  si budú môcť vychutnávať prekrásne výhľady na západné pobrežie Stredozemného mora s očarujúcimi západmi slnka, mandarínkové háje a výhľady na hory Troodos. 

Aphrodite Wellness sa stane jedným z najmodernejších wellness a anti-aging centier v Stredozemnom mori. Ponúkne komplexnú škálu procedúr a služieb. Už teraz táto oblasť je vyhľadávaná aj turistami , ktorí obľubujú windsurfing, kitesurfing, kayaking, padleboard, plachtenie a plavbu loďou.

Ponúkame štúdia, 1 izbové apartmány, 2 izbové apartmány,  penthouse (3 spálne + 2 kúpeľňa) Ku každému apartmánu je terasa.

Na Cypre ste za 3 hodiny. Prenájom viete vyťažiť 12 mesiacov v roku. Apartmán na pláži môže byť Vaše už od 75 000 EUR. Výnos z nájmov začína na 100 Eur denne, čo znamená, že investícia sa vráti približne za 3,5 roka. Nehnuteľnosť v zahraničí je odvážny krok, práve preto na všetky Vaše otázky Vám radi odpovieme.

CENA: od 75 000 EUR 

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Ponúkame bezplatné finančné poradenstvo v prípade záujmu! 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Celková plocha:
74 m2
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Erika Moravcová

Erika Moravcová

Osobný maklér - Komárno a okolie

  • Slovensky
  • Magyar

Komárno a okolie

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti