Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj zabehnutý útulný penzión vo vyhľadávanej kúpeľnej obci Patince priamo v areáli vyhľadávaného termálneho kúpaliska!

Interné ID: E001
Ulica: Patince kúpalisko
Obec: Patince
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Hotely a penzióny
Iné:
257 000 €

Popis nehnuteľnosti

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj zabehnutý útulný penzión vo vyhľadávanej kúpeľnej obci Patince priamo v areáli vyhľadávaného termálneho kúpaliska!

Stavba je kompletne zateplená, čo prináša nízke náklady na vykurovanie, k tomu sú fotovolticke systémy. Penzión má vlastné parkovisko, priestranné terasy. Nehnuteľnosť sa predáva aj so všetkým zariadením a vybavením. Nový majiteľ získa tiež databázu spokojnej klientely.
Penzión disponuje 6 apartmánmi, celkovo 10 izbami. Na poschodí sa dajú vybudovať ďalšie apartmány, na ktoré je pripravená projektová dokumentácia. Apartmány sú komfortne, a účelne zariadené. Súčasťou každého apartmánu je zariadená kuchyňa so spotrebičmi, v izbách sa nachádza klimatizácia, ktorú najmä v letných horúčavách návštevníci ocenia, a cez zimu slúži aj ako vykurovacie teleso.
Penzión láka aj milovníkov cykloturistiky, nakoľko cyklotrasa vedie do mesta Štúrovo a Komárno. Penzión sa predáva so zariadením a dlhoročnou klientelou.

Cena je 257 000 Eur + DOHODA je možná!

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
515 m2
Úžitková plocha:
405 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
10
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
6
Výťah:
nie
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Pivnica:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Erika Moravcová

Erika Moravcová

Osobný maklér - Komárno a okolie

  • Slovensky
  • Magyar

Komárno a okolie

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti