Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA!!! Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ/PRENÁJOM viacgeneračný rodinný dom/penzión len 60 km od BA!!

Ulica: Hlavná
Obec: Trstice
Okres: Galanta
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
199 000 €
seriózna cena

Popis nehnuteľnosti

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ/ PRENÁJOM krásny viacgeneračný rodinný dom len cca. 60 km od Bratislavy v nádhernom prostredi v Trsticiach. Vhodný aj ako penzión!!

Dom s tromi klimatizovanými bytovými jednotkami  a s celkovou obytnou plochou cca 230m2 je stvorený pre viacčlennú rodinu, alebo môže slúžiť aj ako penzión.

Spoločenskú miestnosť zútulňuje krb, a pre milovníkov vody je v exteriéri k dispozícii bazén. Veľká terasa, altánok, záhrada a pieskovisko pre deti zabezpečujú úžasnú atmosféru pre príjemné posedenie s priateľmi alebo s rodinou pri táboráku.

Pozemok s rozlohou 2100 m2 je ohradený bariérovými doskami vo výške 2m. Zdravá, pekná zeleň, ovocné stromy (12ks),  a 3 studne skrášľujú prostredie.

Táto nehnuteľnosť sa momentálne využíva  aj pre teambuildingy, nakoľko je kvôli blízkosti hlavného mesta obľúbeným miestom viacerých firiem a nadnárodných spoločností. 

Cena: 199.000,- EUR

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
2100 m2
Úžitková plocha:
230 m2
Zastavaná plocha:
230 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
7
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
3
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Terasa plocha:
30 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Pivnica:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Anett Žideková

Ing. Anett Žideková

Osobný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti