Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ vinná pivnica s lisovňou v Komárne časť Nová Stráž- Vadaš

Ulica: Nová Stráž
Mestská časť: Nová Stráž
Obec: Komárno
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Vinice
Iné:
85 900 €

Popis nehnuteľnosti

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ vinnú pivnicu s lisovňou v Komárne časť Nová Stráž- Vadaš. Vlastníkom tejto budovy bol Gróf Darányi Ignác, bývalí .

Táto budova fungovala v roku 2005-2013 ako veľmi známa Reštaurácia a miesto svadobného, firemného a rodinného podujatia. Po roku 2001 objekt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Základy tejto nehnuteľnosti sú železobetónové pásové zvislé konštrukcie sú zmurované z pálených tehál ,reštauračná časť s kuchynkou ,salónikom a so skladmi je oblúkového prierezu a čiastočne osadená do terénu v hĺbke cca.1 metrov. Od roku 2010 objekt už nie je využívaný a vyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu. Nový majitelia by mali možnosť prerobiť podľa vlastných predstáv a vytvoriť príjemne prostredie na novootvorené pohostinstvo alebo na iné podnikateľské účely.
Objekt sa nachádza vo veľmi príjemnom prostredí, a 2 min. od nového mosta Monostor. Na základe nevyužívania nehnuteľnosti toho času všetky IS sú na pozemku . Fotky nehnuteľnosti sú z roku 2011 zo znaleckého posudku. Celková podlahová plocha je 399,77 m2. Máte možnosť prenajímať alebo odkúpiť väčší pozemok od Slovenskej Lesy.

Cena 85 900 eur + Dohoda

V cene je zahrnutý kompletný servis, súvisiaci s predajom.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
399 m2
Plocha pozemku:
500 m2
Zastavaná plocha:
399 m2
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Krb:
áno
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Réka Kiss Péntek

Réka Kiss Péntek

Osobný maklér - Komárno a okolie

  • Slovensky
  • Magyar
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti