Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Teraz výrazná zľava!!! Reality KOMPLEX s.r.o. ponúka na PREDAJ 4 izbový nadštandardný rodinný dom s dvojgarážou a terasou v vyhľadávanej tichej lokalite v Komárne!!!

Ulica: Komárno
Obec: Komárno
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
379 000 €

Popis nehnuteľnosti

Reality KOMPLEX s.r.o. ponúka na PREDAJ 4 izbový nadštandardný rodinný dom s dvojgarážou a veľkou terasou v  vyhľadávanej tichej lokalite v Komárne!!!

Hľadáte tichú lokalitu s dobrou dostupnosťou? Tak táto ponuka je práve pre Vás! Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej lokalite!!! RD Je postavený z kvalitných materiálov!!!

Pozemok má 400m2, je kompletne oplotený.
Rodinný dom má zastavanú plochou 105m2, úhrnná zastavaná plocha 315m2

Interiér domu, ako aj dispozičné riešenie boli vytvorené tak aby poskytli komfortné a príjemné bývanie. Budúci majiteľ tu nájde všetko k pohodlnému využitiu vlastného bývania. Dom je vhodný pre všetky vekové kategórie.
Využiteľnosť nehnuteľnosti vhodná na bývanie, či bývanie spojené s vlastným podnikaním a zriadením sídla firmy./suterén/

Dispozičné riešenie suterénu domu: dvojgaráž a ďalšie dve miestnosti, v jednej z nich je infra sauna.
Dispozičné riešenie prízemí:  predsieň, vstupná hala, technická miestnosť, toaleta s umývadlom a bidetom, špajza, priestranná kuchyňa prepojená s veľkou obývacou izbou s krbom a výstupom na terasu a nádhernú záhradu. Kuchyňa  so vstavanými spotrebičmi...
Dispozičné riešenie podkrovia: 3 obytné miestnosti, kúpeľňa (2 umývadlá, vaňa a sprchovací kút), toaleta s umývadlom. Vo všetkých miestnostiach klimatizácia.
Kúrenie je zabezpečené formou kondenzačného kotla zn. Viessmann ( nový z roku 2022). Vykurovanie kombinované - podlahové a radiátory. Okná drevené - eurookná, vonkajšie rolety elektrické. Fotovoltaický systém napojený na ZSE ( predaj nespotrebovanej elektriny) !!
Súčasťou pozemku je terasa s posedením a záhradný domček, studňa, závlahový systém, Jacuzzi ( rozmery 4,70 x 2,4 m) aj na plávanie. Celý dom je chránený alarmovým systémom taktiež má dom aj kamerový systém.

Ak je pre Vás hlavné útočisko tiché a pekné prostredie v kľudnej ulici meste tak táto ponuka je pre Vás správnou voľbou!!!

VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA!!!

Cena: 379 000 Eur

Neváhajte a dohodnite si obhliadku, tento šikovný dom sa oplatí vidieť! Teším sa na Vás!

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Ponúkame bezplatné finančné poradenstvo v prípade záujmu! 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
400 m2
Úžitková plocha:
315 m2
Plocha pozemku:
400 m2
Zastavaná plocha:
105 m2
Podlahová plocha:
105 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Krb:
áno
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
15 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Marek Šajben

Marek Šajben

Osobný maklér

  • Magyar
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti