Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúkana predaj veľkú budovu čarokrásnej, pokojnej lokalite!

Ulica: Velký Lél
Obec: Zlatná na Ostrove
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
78 000 €

Popis nehnuteľnosti

Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúkana predaj veľkú budovu čarokrásnej, pokojnej lokalite!

Ponúkame Vám na predaj priestranný 3 podlažnú budovu, ležiaci na rovinatom pozemku o veľkosti 583m2 neďaleko malého Dunaja (cca 300metrov). Veľký Lél je časťou obce Zlatná na Ostrove, ktorá je vzdialená 15 km od Komárom.  Rodinný dom má rozlohu 3x96m2. Dom je postavený s tehly, strecha je nová, strešná krytina je šindeľ. Stavba je momentálne v štádiu hrubej stavby! Na pozemku je vŕtaná studňa hlboká 60 metrov.

Cesta autom trvá z Komárna približne 15 minút a pri príchode sa návštevníkovi naskytne pohľad na skutočnú krásu. Očarujúce prostredie inšpirovalo aj tvorcov filmu, keďže tu bol v roku 1986 nakrútený československo-nemecký rozprávkový film s názvom Mahuliena, zlatá panna. Dlhý, 45-metrový most vedúci na ostrov bol odovzdaný v roku 2015 a pomenovaný podľa hlavnej postavy príbehu.

Veľkolélsky ostrov má jedinečné polia, ktoré nikde inde na pobreží Dunaja nenájdete. Okrem turistiky je oblasť vhodná aj na rybolov, kanoistiku a pozorovanie vtákov. Okrem pozorovania vodných organizmov a vtákov si môžete vychutnať osviežujúce kúpanie v Dunaji.

Cena: 78 000,- €

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Celková plocha:
583 m2
Úžitková plocha:
288 m2
Plocha pozemku:
583 m2
Zastavaná plocha:
96 m2
Podlahová plocha:
96 m2
Počet podlaží:
3
Balkón:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
blízko
Materiál:
tehla

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Marek Šajben

Marek Šajben

Osobný maklér

  • Magyar
  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti