Az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb nyomkövető technológiákat alkalmaz, hogy javítsa a böngészési élményét, azzal hogy személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket jelenít meg, és elemzi a weboldalunk forgalmát, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Bővebben

 

Eladásra kínálunk egy sajtolóval ellátott borospincét Komáromban

Utca: Nová Stráž
Városrész: Nová Stráž
Település: Komárno
Kerület: Komárno
Megye: Nitriansky kraj
Kategória: Telek
Típus: Eladás
Telek típus: Szőlőskertek
Egyéb:
85 900 €

Ingatlan leírása

Eladásra kínálunk egy sajtolóval ellátott borospincét Komáromban, Új falu – Vadas részében.

Ennek az épületnek a tulajdonosa gróf Darányi Ignác volt.

Az épület 2005-2013-ban működött, mint nagyon híres étterem és esküvői, vállalati és családi rendezvények helyszíne. 2001 után az épületet teljes rekonstrukciónak vetették alá. Ennek az ingatlannak az alapjai vasbeton szalag függőleges szerkezetek, égett téglából épült . Az ingatlan felosztása : éttermi rész konyhával, társalgóval és raktárakkal boltíves keresztmetszetű dísz elemekkel gazdagított. Részben a terepbe van telepítve körülbelül 1 méter mélységben. 2010 óta az épület már nincs használatban, és alapos rekonstrukciót igényel. Az új tulajdonosoknak lehetősége van saját elképzeléseik szerinti átalakítani és kellemes környezet kialakítani , lehetőség van vendéglátás vagy más üzleti célokra használni . Az épület nagyon kellemes környezetben található, és minden irányból gyors megközelítést biztosít hisz 2 percre van az új Monostor-hídtól is. Minden mérnöki zálogházat megtalálható a telken  Az ingatlanról készült képek 2011-ben készültek egy szakértői vélemény alapján. A teljes alapterület 399,77 m2. Lehetőség van egy nagyobb telek bérlésére vagy megvásárlására Szlovák erdészeti társaságtól..

Ár 85 900 euró + megállapodás

Az ár tartalmazza az eladással kapcsolatos teljes szolgáltatást.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, bank semleges hitelajánlatokkal és ingyenes hitelszűréssel várjuk ügyfeleinket. Teljes jogi hátteret biztosítunk.

Tulajdonságok

Állapot:
aktív
Tulajdonjog:
személyes
Teljes terület:
399 m2
Telekterület:
500 m2
Beépített terület:
399 m2
El. feszültség:
230V
Víz:
kút
Kandalló:
igen
Mérnöki hálózatok:
igen
Gáz:
nem

Mutasd a térképen

Bróker

Réka Kiss Péntek

Réka Kiss Péntek

Osobný maklér - Komárno a okolie

  • Slovensky
  • Magyar
  • English