Az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb nyomkövető technológiákat alkalmaz, hogy javítsa a böngészési élményét, azzal hogy személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket jelenít meg, és elemzi a weboldalunk forgalmát, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Bővebben

 

Exkluzívne iba u nás Vám Reality KOMPLEX s.r.o., ponúka na predaj lukratívny jedinečný veľký stavebný pozemok v obytnom parku SOHO v Komárne!!!

Utca: Hadovce
Városrész: Hadovce
Település: Komárno
Kerület: Komárno
Megye: Nitriansky kraj
Olyasmi: Telek
Típus: Eladás
Telek típus: Telek - házak
Egyéb:
180 000 €
Exkluzív ajánlat

Ingatlan leírása

Exkluzívne iba u nás Vám Reality KOMPLEX s.r.o., ponúka na predaj lukratívny jedinečný veľký slnečný stavebný pozemok v obytnom parku SOHO v Komárne časť Hadovce so všetkými inžinierskymi sieťami na pozemku. (Elektrina, Kanalizácia, Voda, Internet).

Táto oáza pohody Vám ponúka nielen najvyšší komfort bývania a súkromia ale aj tiché prostredie!!!

Spoločná betónová prístupová cesta, verejné osvetlenie, kamerový systém a elektricky ovládaná brána pre vstup do súkromného areálu. Celý súkromný Obytný park je oplotený a vstup je umožnený len pre obyvateľov parku. Pozemok je z jednej časti oplotený, ideálny pre veľký rodinný dom, rozmery sú približne šírka 28 metrov, dĺžka 50 - 55 metrov a celková rozloha 1.496 m2, na konci pozemku je priamy prístup ku kanálu! Tento pozemok patrí medzi najlukratívnejší nakoľko sa nachádza na najlepšom mieste v SOHO parku. V prípade záujmu viem postaviť aj hrubú stavbu RD alebo aj RD na kľúč. 

Pozemok má výbornú polohu – rýchla dostupnosť do centra Komárna, rýchle napojenie na diaľnicu M1-HU, autobusové nástupište, železničnú stanicu, obchody, školy, škôlky...

Cena pozemku: 180.000 Eur

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať! Tešíme sa na Vás!

V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Ponúkame bezplatné finančné poradenstvo v prípade záujmu! 

 

Tulajdonságok

Állapot:
aktív
Tulajdonjog:
Személyesen
Földterület:
1496 m2
Talaj típusa:
többnyire lapos
A telek szélessége:
28 m
A telek hossza:
50-55 m
Teljes terület:
1496 m2
Segédprogramok:
ano
Víz:
igen
Elektromosság:
igen
Csatornázás:
igen
Víz - A telken:
igen
Elektromosság - A telken:
igen
A telken - csatornázás:
igen
Száloptikai hálózat:
igen

Mutasd a térképen

Bróker

Marek Šajben

Marek Šajben

Osobný maklér

  • Magyar
  • Slovensky