Az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb nyomkövető technológiákat alkalmaz, hogy javítsa a böngészési élményét, azzal hogy személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket jelenít meg, és elemzi a weboldalunk forgalmát, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Bővebben

 

CSÖKKENTETT ÁR!!! Ingatlan KOMPLEX s.r.o. ingatlan iroda eladásra kínál egy többgenerációs családi házat/vendégházat Nádszegen, BA-tól mindössze 60 km-re!!

Utca: Hlavná
Település: Trstice
Kerület: Galanta
Megye: Trnavský kraj
Kategória: Ház
Típus: Eladás
Ház típusa: Családi ház
199 000 €
seriózna cena

Ingatlan leírása

CSÖKKENTETT ÁR!!! Ingatlan KOMPLEX s.r.o. ingatlan iroda eladásra kínál egy többgenerációs családi házat/vendégházat Nádszegen, BA-tól mindössze 60 km-re!!

A panzió kapacitása körülbelül 25 féröhelyes (14 + 11), három légkondicionálóval felszerelt lakó egységet tartalmaz, ami körülbelül 230 m2. Kihasználható akár mint több generációs családi ház is.

A központi helyiséget kandalló teszi meghité. A víz szerelmesi számára bazént építettek az épület kinti részére. Nagy terasz, álltán, kert homokozó biztosít csodás kikapcsolódási lehetőséget családnak, barátoknak.

Területe 2100 m2, 2 m magas fa kerítés veszi körbe az ingatlant. Egészséges, szép zöldfelület, gyümölcsfák (12 db), és 3 kút szépíti a környezetet.

Ezt az ingatlant jelenleg falusi turizmusra, csapatépítésre is használják, hiszen a főváros közelsége miatt több cég és multinacionális cég kedvenc helye is.

 Ára: 210 000 EUR.

Az ár tartalmazza a teljes körű jogi és kataszteri szolgáltatást, valamint az ingatlan átruházásával kapcsolatos minden díjat. Ha felkeltettük érdeklődését, ingyenes pénzügyi tanácsot adunk.

Tulajdonságok

Állapot:
aktív
Tulajdonjog:
társasági
Állapot:
teljesen átalakított
Teljes terület:
2100 m2
Hasznos terület:
230 m2
Beépített terület:
230 m2
Emeletek száma:
2
Szobák száma:
7
Fürdőszoba:
igen
Fürdőszobák száma:
3
Légkondíciónálás:
igen
Kábel TV:
igen
El. feszültség:
230/400V
Parkolás:
igen
Víz:
közvízellátás
Kandalló:
igen
Típus:
kültéri
Berendezés:
berendezett
Garázs:
igen
Mérnöki hálózatok:
igen
Közcsatorna:
Közcsatorna
Anyag:
tégla
Terasz:
igen
Terasz területe:
30 m2
Fűtés:
saját - elektromos
Pince:
nem

Informatív hitel kalkulátor

Mutasd a térképen

Bróker

Ing. Anett Žideková

Ing. Anett Žideková

Osobný maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • English